poliuretanitëngurtëshkumësistemit
ipapërshkueshëmNgaUji和密封剂产品
表面活性剂DHE聚醚Speciale

Rreth Nesh

INOV集团有3个生产基地,位于山东和上海省。

历史记录

Shandong Inov Poliuretani Co,Ltd,theeluarnëtetorTetortëtetortëvitit2003,``````'posionistist i Materialeve pu para dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe dhe po,oe derivatet errymësprodhuesit。

nepërpiqemiqëtësigurojëklientëtmeproduktetëpodukteTësisisë。InformacioneKërkesë,Sample&Quote,Na Kontaktoni!

Hetim